Behandeling
 

Vooraf


Een behandeling vindt plaats in een verwarmde sfeervol ingerichte ruimte. Tijdens de behandeling is op de achtergrond aangepaste muziek hoorbaar. In een kort gesprek vooraf vindt bij een eerste bezoek de kennismaking plaats en ontvangt u een uitleg over de behandeling, bij een volgend bezoek heeft u de mogelijkheid uw ervaring(en) door te spreken.


De behandeling


Na dit gesprek neemt u plaats op de behandeltafel en kan de behandeling beginnen.
Voor uw gemak heeft het dragen van makkelijk zittende kleding de voorkeur. Ook wordt u gevraagd sieraden etc. af te leggen. Deze kunnen mogelijk de energie be´nvloeden.

Eerst wordt door middel van handoplegging contact met u gemaakt. Daarna worden de zeven hoofdchakra's (energievelden) behandeld. Daarnaast kunnen ook nog specifieke delen van het lichaam behandeld worden, dit naar aanleiding van evt. klachten of vanuit intu´tief gevoel.
Overige informatie ontvangt u tijdens het eerste gesprek.

Na de behandeling


Na de behandeling voelt u zich mogelijk slaperig en/of moe. U heeft dan ook even de gelegenheid 'bij te komen' van de behandeling.
Door de behandeling wordt het zelfreinigend systeem van het lichaam in werking gesteld. Dit kan gepaard gaan met een vermoeid gevoel, soms zelfs onprettig gevoel, ook nog mogelijk de volgende dag of dagen. Zeer belangrijk is dan ook om na de behandeling en de dagen daarna veel water te drinken. Hierdoor worden vrijgekomen gifstoffen in uw lichaam afgevoerd.

Als laatste volgt nog een kort gesprek om uw directe ervaringen met mij uit te wisselen.

Een behandeling duurt ongeveer 1 tot 1Ż uur. 

free web counter
teller